Winkels

Van Beek Art

Van Beek onderscheidt zich door het uitgebreide assortiment dat tegen zeer concurrerende prijzen wordt aangeboden. Of het nu gaat om kunstenaarsbenodigdheden (zoals schildersdoeken, penselen, acrylverf of klei), tekenmaterialen, papier, spuitbussen met verf of royalty free images, computersupplies, kantoorartikelen, dtp supplies, ontwerp- en presentatiematerialen of lijsten; bij Van Beek bent u aan het juiste adres.

Buiten de directe verkoop in de winkels van Van Beek kunt u gebruik maken van onze postorderservice die gecoördineerd wordt vanuit het hoofdkantoor in Badhoevedorp. In de winkels staat vakbekwaam personeel klaar om u te adviseren bij uw keuze van de juiste materialen. Er worden regelmatig cursussen en workshops georganiseerd vanuit al onze vestigingen.

 

De Kwast

Schilderijenshop is een onderdeel van Thiele Art in Geldrop (nabij Eindhoven). Ons familiebedrijf bestaat sinds 1990 en is al vele jaren met veel plezier actief in de art en frame branche. Met onze schilderijen speciaalzaak in Geldrop zijn wij ondertussen een begrip in onze regio en ver daarbuiten. Door de jarenlange ervaring in de schilderijenmarkt kennen wij het klappen van de zweep. In al deze mooie jaren hebben wij warme contacten in binnen- en buitenland met vele kunstenaars en ateliers gekregen. Hierdoor kunnen wij altijd een ruim aanbod aanbieden voor concurrerende prijzen.

Stips 

Stips, de grote liefde van Margit Meijering
Na een leven lang verschillende ondernemingen te hebben gehad, en al enkele jaren de 65 te zijn gepasseerd, heeft ze besloten enkel en alleen nog maar een winkel te willen hebben, waar ze zelf helemaal blij van wordt.

Die winkel is Stips! Hier verkoopt ze artikelen die ze zelf mooi vindt. Ze denkt niet meer aan wat wel of niet verkoopt, maar laat zich leiden door haar eigen gevoel voor schoonheid. Al van kindsafaan heeft Margit een liefde voor mooie dingen. Als klein meisje zag ze hoe haar opa, Ferdinand Herschmann, voor haar uit hout een mooie draaimolen maakte en schilderijen schilderde van de stad Groningen. De verwondering die het haar toen al gaf, dat er vanuit niets, iets moois kon ontstaan, is het basisgevoel geweest van waaruit nu Stips is ontstaan.